Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to 109.203.124.146's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

 • (none)/org99882.txt (port 80)

Öntözőrendszerek

Automatizált öntözőrendszerek:

 • pontos területfelmérése
 • műszaki terv készítése
 • beszerzése
 • összeszerelése
 • öntözőrendszerek telepítése
 • karbantartása
 • téliesítés, víztelenítés
 • folyamatos alkatrészpótlás

Elengedhetetlen tényező writing a book report a szép kerthez a megfelelő write my homework mennyiségű és adagolású öntözővíz, ennek pontos felméréseben, tervezésében és kivitelezésében nyújtunk segítséget. Cégünk csak minőségi, megbízható alkatrészekkel dolgozik, amiket tapasztalt szakemberek állítanak össze.

 

Miért válasszon automata öntözőrendszert?

Imádja a kertet, de nincs ereje, ideje minden nap végiglocsolni a növényeket? Egy öntözőrendszer megoldja a problémáját.

A növények is ugyanúgy igénylik a megfelelő mennyiségű folyadékot, mint mi. A kert akkor lesz igazán szép és zöldellő, ha naponta két alkalommal juttatunk csapadékot szeretett virágainknak, fáinknak.  Ha ezt nem tesszük, a növények folyamatosan a kiszáradás ellen fognak küzdeni, így lemondhatunk az egészséges kertről.

Az automata öntözőrendszerek előnyei közé tartozik, hogy szabályozható a locsolás időpontja. Ha a hajnali és a késő esti órákra állítjuk be, azzal akár 40%-os megtakarítást is elérhetünk, mivel nem párolog el annyi víz az öntözéskor. Esztétikus dísze lehet a kertünknek az öntözőrendszer. Egyszer beállítjuk, és többé nem kell foglalkoznunk vele, akkor is ellátja kertjét a megfelelő csapadékmennyiséggel, ha Ön éppen távol van otthonától.

Ha mindig friss és élettől duzzadó kertet szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk Önnek a legoptimálisabb automata öntözőrendszert!

Az öntözőrendszer téliesítése

A modern öntözőrendszerek megannyi szempontból előnyös berendezések minden kerttulajdonos számára, azonban a meleg hónapok múltával és a tél beköszöntével érdemes gondoskodni az öntözőrendszer téliesítéséről, melynek köszönhetően a berendezés hosszú távon is praktikusan szolgálhatja igényeinket és kertünket.

Az öntözőrendszereket nem szükséges feltétlenül a fagyhatár alá telepíteni, azonban a tél kezdete előtt szükséges leállítani az öntözőberendezést és gondoskodni kell arról, hogy a rendszerben ne maradjon víz, ami megfagyhat és komoly, költséges károk keletkezhetnek. Az általános talaj menti fagyok nem tehetnek kárt a jó minőségű alkatrészekben és elemekben, azonban érdemes minden esetben szakértőhöz fordulni a karbantartási munkálatokért.

Öntözőrendszerek téliesítésével és karbantartásával kapcsolatos szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalt szakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy kertjét időben felkészíthesse a téli időjárás viszontagságaira és olyan lehessen, amilyet megálmodott!

 

Az öntözőrendszer megtervezése lépésekben

Ha szeretné tudni, mi történik az öntözőberendezések tervezésekor, a következő pontokban nagy vonalakban nyomon követheti  folyamatot:

• Az első feladat, hogy készítsünk rajzot a területről. Figyeljünk a tájolásra, szintkülönbségekre, utakra, épületekre és a növényzetre, kiváltképp a fákra. Készítsünk tervrajzot, jelöljük meg a virágágyásokat, és a vízigényesebb területeket.

• Gondoskodjunk megfelelő vízforrásról, ami lehet élővíz, gyűjtött esővíz, csapvíz vagy kútból származó víz. Ellenőriztessük a vízminőséget és a vízhozamot, és számoljuk ki a vízigényt. Ki kell jelölnünk a vezetékek és szórófejek helyét, a szivattyú és a mágnesszelep-ház elhelyezkedését.

• Következő lépésben az öntöző technikát határozzuk meg: csepegtetőcső, turbinás, esetleg szórófejes. Válasszunk az igényeinknek megfelelő szivattyút, gondoskodjunk homokszeparátorról, amennyiben az előzetes vizsgálatok megkövetelik.

• Tisztázzuk az öntözőkörök számát, ennek függvényében pedig tervezzük meg az automatikát, és természetesen a csőkeresztmetszeteket.

• Az öntözőrendszer telepítése után érdemes az azonnali próbaüzem, tehát szerencsésebb tavasszal, nyáron vagy ősszel nekikezdeni a munkálatoknak.

Az öntözőrendszerek megtervezése és telepítése nagy szakértelmet kíván, az otthoni kísérletezések hozzáértés hiányában kudarcba fulladhatnak. Amennyiben profi csapatot keres öntözőberendezése telepítésére, a legjobb helyen jár! Keressen bennünket bátran!

 

Share Button
buy a essay

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Esztétikus térburkolatok. http://kertaszok.hu/

  Pinned: 23 Sep 2015
 • Füvesítse be kertjét gyepszőnyeg segítségével. http://kertaszok.hu/fuvesites-gyepszonyegezes

  Pinned: 29 Aug 2015
 • Automatizálja kapuját. http://kertaszok.hu/kapu-automatizalas

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Bízza ránk a kert karbantartását és ősszel is csodálatosan szép lesz. http://kertaszok.hu/kertkarbantartas

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése nagy szakértelmet kíván. http://kertaszok.hu/ontozorendszerek

  Pinned: 20 Aug 2015
 • Egy kert karbantartása sok időt vesz igénye, de csak így biztosítható, hogy mindig jól nézzen ki. Amennyiben Önnek nincs ideje foglalkozni a kertjével akkor bízza ránk a kerti munkákat. http://kertaszok.hu/kertkarbantartas

  Pinned: 28 Jul 2015
 • Gyönyörű kertet szeretne, de nincs ideje rá? Akkor bízza ránk a kertje karbantartását. http://kertaszok.hu/kertkarbantartas

  Pinned: 21 Jul 2015
 • Minden gyermek álma egy ilyen különleges játszókastély a kertben! http://kertaszok.hu/kerti-epuletek-berendezesek

  Pinned: 17 Jul 2015
 • Kertje szépségét rendkívül jól fel tudja dobni egy stílusos térburkolat, mely keretet ad az egész képnek, nem mellesleg így azt is tudja jelezni, hogy a kertben merre szabad menni - így megóvva füve egészséges kinézetét is! http://kertaszok.hu/terburkolas

  Pinned: 9 Jul 2015
 • Ha úgy érzi segítségre van szüksége a kertrendezéssel kapcsolatban, ne habozzon minket hívni. http://kertaszok.hu/kertkarbantartas

  Pinned: 28 Jun 2015